16.000 producten

Hoge leverbetrouwbaarheid

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Privacy Statement

24 december 2019

Corim Dental Products B.V. hecht veel waarde aan uw privacy. Alle persoonlijke gegevens die Corim Dental Products B.V. zowel online als offline verzamelt en ontvangt, worden met de grootst mogelijke zorg behandeld zoals voor die situatie redelijk wordt geacht. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Corim Dental Products B.V. allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met sales@corimdental.nl.

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden die informatie kunnen opslaan op uw computer, telefoon of tablet. Met

functionele cookies zorgen we er voor dat de website goed en functioneel werkt. Met tracking cookies kan ook het surfgedrag gemeten en vastgelegd worden.

Onze website maakt gebruik van zowel functionele als statistische cookies.

Wanneer u onze website bezoekt laden we alleen maar functionele cookies in en worden er geen persoonsgegevens van u opgeslagen. Daarom hebben wij geen cookiebanner. In onze cookieverklaring laten wij zien welke cookies we met welk doel gebruiken. Zodra de cookies op onze website wijzigen, zullen wij stappen ondernemen en onze privacyverklaring aanpassen. Indien nodig zullen wij een cookiemelder plaatsen.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Wilt u deze cookies niet meer ontvangen op onze website? Wijzig dan uw cookie-voorkeur bij onze cookieverklaring.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben het "Data Processing Amendment" van Google getekend. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. Hierdoor slaan wij geen persoonsgegevens van u op en is deze manier toegestaan om zonder toestemming statistieken te meten.

Contactformulier

Met het contactformulier of per e-mail kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer. Deze hebben wij nodig om contact met u op te nemen. Wij bewaren deze informatie naargelang de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Wordt u klant

Wanneer u bij ons klant wordt, gebruiken wij uw persoonsgegevens om u goed van dienst te kunnen zijn.

Hiervoor gebruiken wij uw bedrijfsnaam, contactpersoon, geslacht (voor de aanspreekvorm: mevrouw of meneer), factuuradres, afleveradres, telefoonnummer / mobiel nummer, factuur e-mailadres, tweede mailadres, login mailadres, aflever mailadres, website, big code tandarts, bankrekeningnummer en/of giro rekening. Deze hebben wij nodig vanwege het contract/overeenkomst die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Uw account

Bij bepaalde onderdelen van onze dienst moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij uw bedrijfsnaam, factuuradres, kvk-nummer, big-code, geslacht (voor de aanhef: meneer of mevrouw), naw-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot zes maanden nadat u het account hebt opgeheven.

Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de dienst. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

Toegang portaal

Met ons portaal krijgt u toegang tot een beheeromgeving waar u zelf dingen kunt instellen, opgeven en wijzigen voor de dienst. Wij houden bij wat u gedaan heeft en wanneer, zodat daar bewijs van is.

Hiervoor gebruiken wij uw bedrijfsnaam, factuuradres, kvk-nummer, big-code, geslacht (voor de aanhef: meneer of mevrouw), naw-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Deze hebben wij nodig zodat u kunt inloggen met uw account en u bestellingen kunt plaatsen (contract / legitiem belang). Wij bewaren deze informatie tot zes maanden na het einde van de dienstverlening aan u.

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw bedrijfsnaam, factuuradres, afleveradres, kvk-nummer, big-code, geslacht (voor de aanhef: meneer of mevrouw), naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Promotie

Het kan voorkomen dat wij u uitingen sturen over relevante ontwikkelingen, nieuwe diensten of vacatures. Als wij dit doen, dan zal dit voornamelijk per e-mail, via social media en soms via de post of per telefoon gaan.

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze promotie. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeld-link. U kunt ons blokkeren of de afmeld-optie gebruiken. U kunt dit aangeven als u wordt gebeld, via uw account kunt u dit ook doorgeven.

Nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeld-link. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Voor de uitvoering van onze dienstverlening schakelen we soms derden in. We geven uw gegevens alleen door aan andere partijen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening of als de wet zegt dat dat moet. Voorbeelden zijn: onze IT-dienstverleners die ons ondersteunen bij problemen, eventuele marketingpartijen die ons helpen met onze marketing, bezorgpartners die u goederen leveren of dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie. Ondersteunende partijen krijgen alleen toegang tot uw persoonsgegevens als zij u een dienst leveren namens ons.

Wij maken gebruik van diverse programma’s voor analytische en marketingdoeleinden. Op onze website zijn koppelingen opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten (denk hierbij aan: Google) mogelijk uw persoonsgegevens. Zij zorgen ervoor dat advertenties zo veel mogelijk interessante of leuke aanbiedingen bevatten. Zij kunnen u dan zelf reclame sturen. Zij kunnen u dan zelf benaderen om u dingen te verkopen. Dit kan alleen indien er toestemming voor is gegeven via een cookiemelder. Deze toestemming kunt u in dat geval later altijd weer intrekken. U leest hier meer over in onze cookieverklaring en het privacybeleid van deze partijen. We verkopen uw gegevens nooit aan derden.

Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie (denk hierbij aan Google). Wij hebben strikte afspraken met hen en zij moeten de Europese privacywet naleven. Wij vragen altijd eerst uw toestemming voordat zij uw gegevens krijgen.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert
  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn


Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst of bedrijfsvoering wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens onderaan.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Corim Dental Products B.V

De Panoven 21

4191GW, Geldermalsen

sales@corimdental.nl

0345-573999

Cookieverklaring

Mijn winkelwagen

U heeft nog niks in uw winkelwagen.